REZULTATE LA CONCURSURI NATIONALE SI INTERNATIONALE1) Secţia atletism - am obţinut sute de medalii cu sportivii legitimaţi ȋn club la competiţiile naţionale şi internaţionale de copii, cadeţi, juniori şi seniori, din ultimii ani amintind câteva rezultate mai importante: loc V la 1500mp - Festivalul Olimpic al Tineretului European 2015, clasări ȋn primele 8 locuri la Campionatele Balcanice de juniori şi cadeţi. Cei mai valoroşi au ajuns şi la marea performanţă transferandu-se la cluburi de prestigiu din ţara cu performanţe notabile la nivel naţional şi internaţional (medalii la Cupa Europei – Superligă - seniori, loc V Campionat Mondial sală – Lievin - seniori, medalii la Grand Prix – urile I.A.A.F. Şi E.A.A., medalii la Campionate Balcanice – seniori.) În prezent avem 5 sportivi selecţionaţi ȋn loturile naţionale de cadeţi şi juniori.

Secţia de atletism se poate lăuda şi cu 3 sportive ajunse maestre ale sportului : Ruicu Otilia, Poescu Iuliana (actualmente antrenor ȋn cadrul clubului) şi Danci Liliana, calificată ȋn acest an la Campionatul Mondial de Seniori – Londra. De asemenea un alt antrenor al clubului nostru, Dragomir Cristian, este antrenorul lotului naţional de semifond, conducând echipa României la competiţiile de nivel internaţional (mondiale, europene, ş.a.)

2) Secţia lupte – de-a lungul anilor elevii sectiei de lupte greco-romane au obţinut un număr ȋnsemnat de medalii la campionatele naţionale de copii, cadeţi, juniori şi seniori. Au fost promovati la loturile nationale peste 20 de copii totalizând un nr de aproape 200 de medalii, cu participări la campionate europene de juniori şi cadeţi

3) Secţia fotbal – am avut rezultate bune ȋn cadrul campionatelor nationale fiind o pepiniera petru echipele si asociatiile sportive din oras, judet si tara, dand spre marea performanta sportivi care activeaza in liga nationala si in strainatate.

4) Secţia volei – activează cu fete şi baieţi care au obţinut rezultate deosebite ȋn cadrul campionatelor naţionale de juniori, echipele de fete obţinând medalii cu fiecare generatie de junioare, cadete, speranţe şi mini-volei. De aici au plecat mulţi sportivi la echipe de prestigiu din liga nationala si internationala avand si reprezentanti selectionati in loturile nationale de juniori şi seniori ale Romaniei, participând la Campionate Mondiale şi Balcanice de juniori. Pe structura echipelor de juniori s-au infiinţat si echipele de seniori reprezentative ale orasului care activeaza in liga nationala de volei.